none

Meet our team

Maybe have a coffee with us?

Zo leren we elkaar beter kennen. Jij onze aanpak en capaciteiten. Wij jouw ambities en persoonlijkheid. En die van je merk.

Sara Wuyts

Zaakvoerster / Architect & Interieurarchitect

"Great things never came from comfort zones."
Jaloezie / Voetbal / Peterselie

Sofie Nijs

Interieurarchitect

"Doe maar gewoon."
Oneindige discussies / Het Belgische klimaat

Jente Luts

Architect

"Niet geschoten is altijd mis."
Slappe Koffie / Schrijf- en spreekfouten / Valsspelen

Kathleen Mertens

Architect

"Alles komt altijd goed."
Wanorde / “Hey, ik ken u ergens van” / Koffie

Robin Mebis

Assistent Architect

"Ik ben niet zo ne quote gast."
Koffie / Bananen / Strandvakanties / Hypocrisie 

Michelle Billen

Marketing & Visualisaties

"Just do it."
Kou / Champagne / Onnodige details

Tine Wuyts

Office Manager

"Je oogst wat je zaait."
Wanorde / Chaos / Kaneel / Hoogmoed

We stellen niet teleur. Omdat we zó graag willen. En ja, we willen véél. Exterieur, interieur én branding. De juiste keuzes en de beste materialen. De briljantste ideeën en de sterkste merken. Maar ook de leukste gesprekken en de tofste klanten. Met dezelfde brandende ambitie om (samen) het verschil te maken.

Ons enthousiasme gaat nooit ten koste van kwaliteit. Het zit verweven in elke stap van het bouwproces, in álle materiaalkeuzes en in ieder overlegmoment. Topniveau is de strik rond ons totaalpakket en jouw garantie op een full story met een happy end. Een a-tot-z-verhaal met slechts één aanspreekpunt.

We love authenticity and real people! En blijven dus onszelf. Misschien cliché en eerder een quote in een schoonheidswedstrijd. Maar eigenlijk is het dat ook. Elk project moet een bloedmooie winnaar zijn. Met authenticiteit als kroon op ons werk. Eerlijke architectuur, geloofwaardige projecten, onvervalst vakmanschap en oprechte klantencontacten.

Onze waarden

Het FRAGMAT team gefotografeerd in de architectenwoning. Ons team bestaat uit architecten, interieurarchitecten en grafisch vormgevers.
Het FRAGMAT team gefotografeerd in de architectenwoning. Ons team bestaat uit architecten, interieurarchitecten en grafisch vormgevers.

individual strengths, collective goals

FRAGMAT is ik én wij. Als een bevlogen (interieur)architect met passie voor design zich omringt met experts in project building, grafische vormgeving en 3D visualisaties ontstaat er iets moois: een hypercreatief designcollectief dat elk project aankan én -durft! Met veel zin voor schoonheid en het lef om te dromen.


BY HUMANS FOR HUMANS

De kruisbestuiving van jonge talenten resulteert in verfrissend vakmanschap en grensverleggende totaaloplossingen voor de B2B-markt. Een geoliede machine met een menselijke aanpak. We zoeken naar de perfecte balans en kiezen voluit voor dialoog. In elke fase. Van het moodboard tot de oplevering.


Ook beter
opge-merkt
worden?

Contacteer ons vandaag nog.

Kopje koffie?                 Of liever een wijntje?