none

BBP&Partners

INTERIEURONTWERP
Jaar 2020
Klant BBP&Partners
Type Kantoor
Omschrijving Interieurontwerp
Locatie Keerbergen, België

"Altijd welkom voor een koffie en professioneel advies."


Bij BBP&Partners geloven ze sterk in het belang van klantencontact en een goed overleg. Als professioneel boekhoudkantoor willen ze dicht bij hun klanten staan en hen een warme en gastvrije omgeving bieden.

Ons interieurontwerp voor dit kantoor straalt dan ook professionaliteit uit, gecombineerd met een verwelkomende sfeer en een aangename setting. Bij binnenkomst wordt je begroet door een gezellige ambiance waar hout en accenten van zwart staal samenkomen. Dit zorgt voor een harmonieuze mix van warmte en robuustheid, die perfect aansluit bij de waarden en uitstraling van BBP&Partners.


In deze inspirerende omgeving ben je altijd welkom voor een kopje koffie en professioneel advies. Het interieur is ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit, zodat zowel medewerkers als klanten zich op hun gemak voelen. Er zijn verschillende werkplekken gecreëerd die zorgen voor een optimale workflow en productiviteit, terwijl er tevens ruimtes zijn voorzien waar klanten in alle rust kunnen overleggen en besprekingen kunnen plaatsvinden. 

Bij FRAGMAT hechten we veel belang aan het creëren van interieurs die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook aansluiten bij de behoeften en identiteit van onze klanten. Het ontwerp voor het boekhoudkantoor van BBP&Partners is een perfect voorbeeld van ons streven naar het combineren van functionaliteit, stijl en een gastvrije atmosfeer.

Hier ben je altijd welkom voor een koffie en professioneel advies.
Ook beter
opge-merkt
worden?

Contacteer ons vandaag nog.

Kopje koffie?                 Of liever een wijntje?