none

Notarissenhuis

INTERIEURONTWERP
Jaar 2021
Type Kantoor
Omschrijving 1 Kantoorruimte, voorontwerp
Locatie Hasselt, België

Een patchwork van glas in ons voorstel voor het nieuwe Notarissenhuis. De scheidingswanden met verschillende kleuren en structuren spelen met de lichtinval en dragen bij tot de privacy in de kantoorruimtes.

De pivoterende glazen panelen zorgen voor een dynamische ruimte, die afgesloten kan worden indien privacy gewenst is.


Om flexibiliteit te bieden in de indeling van de ruimtes, hebben we gekozen voor pivoterende glazen panelen. Deze panelen kunnen gemakkelijk worden geopend en gesloten, waardoor een dynamische ruimte ontstaat die kan worden aangepast aan de behoeften en wensen van de gebruikers. Wanneer privacy gewenst is, kunnen de panelen eenvoudig worden gesloten, waardoor afzonderlijke kantoorruimtes ontstaan. Wanneer een meer open en collaboratieve omgeving gewenst is, kunnen de panelen worden geopend om een gevoel van verbondenheid te creëren.


Een opvallend kenmerk van ons voorontwerp is het gebruik van scheidingswanden met verschillende kleuren en structuren. Deze wanden spelen op een originele manier met de lichtinval, waardoor een dynamisch en levendig geheel ontstaat. Ze creëren niet alleen een visueel aantrekkelijke omgeving, maar dragen ook bij aan de privacy in de kantoorruimtes. De verschillende kleuren en texturen van het glas bieden een subtiele afscheiding tussen de verschillende werkplekken, terwijl ze toch een gevoel van openheid behouden.Ook beter
opge-merkt
worden?

Contacteer ons vandaag nog.

Kopje koffie?                 Of liever een wijntje?