none

Oriole

ARCHITECTUUR
Jaar 2023
Klant YOBO Real Estate
Type Residentieel
Omschrijving 10 nieuwbouw appartementen
Locatie Heusden-Zolder, België

ORIOLE - In een vleugelslag thuis.


Maak kennis met de kleinschalige woonomgeving 'Oriole', waarvan de bouwwerken eind 2023 zullen aanvatten. Laat je verrassen door de perfecte combinatie van esthetiek en efficiëntie in dit nieuwe appartementencomplex van 10 nieuwbouw appartementen gelegen in het rustige Heusden-Zolder. 

'Oriole' ontleent zijn naam aan het prachtige vogelgebied dat grenst aan de achtertuin van het complex. Hier geniet je binnenkort van een idyllische omgeving met de natuur om de hoek. Het is een oase van rust en sereniteit waar je kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. Tegelijkertijd bevinden talloze winkels zich op wandelafstand, waardoor Oriole een comfortabele uitvalsbasis vormt voor levensgenieters.


De twee lichtrijke appartementsgebouwen van Oriole zijn ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Elk appartement biedt een ruime en comfortabele leefruimte met zuidoost gerichte terrassen, waardoor je optimaal kunt genieten van natuurlijk licht en een prachtig uitzicht. De architectuur is zorgvuldig samengesteld om een harmonieus geheel te vormen, waarbij esthetiek en efficiëntie hand in hand gaan.

Tijdens het ontwerp van dit project hebben we rekening gehouden met de behoeften en wensen van de toekomstige bewoners. We streven ernaar om een warme en gastvrije sfeer te creëren, waar je je meteen thuis voelt. Elk detail is zorgvuldig uitgedacht om comfort en gemak te bieden, zodat je kunt genieten van een hoogwaardige levensstijl.

Ontdek de ruime appartementen, de prachtige omgeving en de talloze mogelijkheden die dit project te bieden heeft. Laat je verrassen door de unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en stedelijke voorzieningen.
Ook beter
opge-merkt
worden?

Contacteer ons vandaag nog.

Kopje koffie?                 Of liever een wijntje?