none

Sorelle

BRANDING
Jaar 2021
Klant Apotheek Peeters
Type Branding
Locatie Lummen, België

Zussen⁠

L⁠

[elle]⁠

SORELLE⁠


Tijdens de ontwikkeling van hun eigen cosmeticalijn vroegen zusjes Leen & Lise of we wilden meedenken over de naam. Ze hadden een specifieke wens: de naam moest iets bevatten dat verband houdt met de letter 'L', als een eerbetoon aan hun eigen namen.

Als apothekerszussen met een diepe passie voor huidverzorging, zijn Leen & Lise vastberaden om een huidverzorging op maat te bieden. Hun expertise en toewijding zijn ongeëvenaard, en het is hun missie om hoogwaardige en effectieve producten te leveren die de huid transformeren en verbeteren.


Met dit in gedachten begon de brainstorm naar een naam die de persoonlijkheid en visie van Leen & Lise weerspiegelen. We wilden een naam creëren die zowel elegant als betekenisvol is, maar toch ook commercieel.

Na een zorgvuldig proces van ideevorming en evaluatie, hebben we de naam 'SORELLE' bedacht. Dit Italiaanse woord betekent 'zussen', en het vangt perfect de essentie van de samenwerking tussen Leen & Lise. Het woord 'SORELLE' roept een gevoel van verbondenheid op, van familiebanden en de kracht van samenwerking.

Met hun nieuwe cosmeticalijn, onder de naam SORELLE, zullen Leen & Lise een breed scala aan hoogwaardige huidverzorgingsproducten aanbieden. Ze zullen zich richten op het leveren van resultaatgerichte formules die zorgen voor een stralende, gezonde huid. Wij zijn alvast fan!Ook beter
opge-merkt
worden?

Contacteer ons vandaag nog.

Kopje koffie?                 Of liever een wijntje?