none

SEE MORE AT ANOTHER PERSPECTIVE

20 juni 2023
Door je brand-identiteit slim toe te passen, kan je de zichtbaarheid van je merk maximaliseren. Het gebruik van het logo, kleurenpalet en de grafische elementen in je winkel, zorgen dat je producten de aandacht van de klant trekken. En gezien worden, genereert verkoop. Ontdek hoe wij jou hiermee kunnen helpen!


YOUR VISION, YOUR IDENTITY

Wij werpen een frisse blik op je branding en trekken je logo en identiteit door in je interieur. FRAGMAT ontwerpt gebouwen en concepten die een straffe indruk maken. En je merk extra glans geven. Binnen én buiten.

Wij verbinden architectuur, interieurdesign en branding. Maken je huisstijl zichtbaar in het straatbeeld en je kernwaarden leesbaar in je interieur. Of andersom. Wat jij wil. En waar jij voor staat.

AN EYE CATCHER

Door je brand-identiteit slim toe te passen, kan je de zichtbaarheid van je merk maximaliseren. Het gebruik van het logo, kleurenpalet en de grafische elementen in je winkel, zorgen dat je producten de aandacht van de klant trekken. En gezien worden, genereert verkoop


VIEW MORE, AT ANOTHER PERSPECTIVE

FRAGMAT is een a-tot-z-verhaal met slechts één aanspreekpunt. Ons stappenplan biedt je een totale ontzorging. Zo kan je als zaakvoerder volledig focussen op je eigen groei en expertise. En focussen wij op de onze: de visuele vertaling van jouw merkidentiteit.

WORTH SEEING 

Door middel van een vragenlijst komt ons team zoveel mogelijk te weten over je markt, je organisatie, je merk en je ambities. We ontwikkelen een look and feel die een leidraad vormt voor het hele ontwerpproces. Onze vragenlijst gaat hand in hand met een sector-gericht onderzoek. We analyseren de noden en ambities van je bedrijf. In samenspraak bepalen we de visie en het concept van het project en leggen we enkele basisvereisten vast.


We stellen een logisch en functioneel 2D plan op dat alle noden beantwoordt. Met oog op de verschillende gebruikers. Het resultaat is een ruimtelijke vertaling van de vooropgestelde visie en merkidentiteit. We ontwerpen àltijd op maat, aan de hand van je concept trekken we de lijn door naar het interieur. Of je nu houdt van een minimalistische, out of the box, of klinische vormgeving.

Omdat we keihard geloven dat je gebouw én je branding jouw merkidentiteit versterken. Investeren in nieuw? Doe het dan wijs. Logisch en doordacht. Vanuit je product of dienst. Met je corporate identity als fundament. Áltijd met de puntjes op de i. Kleine details maken het design. Én het verschil.

OOK BETER OPGE-MERKT WORDEN?

Contacteer ons vandaag nog. Wij schenken intussen de koffie. En klare wijn. Zo leren we elkaar beter kennen. Jij onze aanpak en capaciteiten. Wij jouw ambities en persoonlijkheid. En die van je merk.

So ... let’s meet up and brand!