none
Jaar 2023
Klant Figaro
Type Kantoor
Locatie Hasselt, België

Wij verbinden architectuur, interieurdesign en branding. Maken je huisstijl zichtbaar in het straatbeeld en je kernwaarden leesbaar in je interieur. Of andersom. Wat jij wil. En waar jij voor staat. ⁠⠀


We zijn helemaal gek van projecten met authenticiteit en karakter. Vandaar ook ons enthousiasme toen we onze schouders mochten zetten onder de verbouwing van het voormalige Hasseltse restaurant 'Figaro' tot een high-end kantoorruimte met private bar.

Bij dit project hebben we rekening gehouden met de bestaande architectuur en materialen om ervoor te zorgen dat het ontwerp naadloos zou aansluiten bij de eigenheid en het karakter van het gebouw. De oorspronkelijke houten en natuurstenen vloeren zijn behouden gebleven, waardoor ze een belangrijk element vormen in het interieur.

Om de authenticiteit van het gebouw te benadrukken, hebben we gekozen voor materialen zoals kalkverf, mortex en verschillende soorten hout. Deze elementen dragen bij aan de unieke sfeer van de ruimte en creëren een warme en uitnodigende omgeving.


Ons doel is om meer te doen dan alleen een interieurontwerp. We willen een hospitality concept creëren waarmee je een sterke indruk maakt en je merk extra glans geeft. Door de verbinding te leggen tussen architectuur, interieurdesign en branding, zorgen we ervoor dat je huisstijl zichtbaar is in het straatbeeld en dat je kernwaarden leesbaar zijn in het interieur. Of het nu gaat om het versterken van je merkimago of het creëren van een gastvrije omgeving, we passen ons aan aan jouw wensen en waarden.

Bij ons kun je het hele proces van je project op de voet volgen, zelfs al tijdens de voorontwerpfase. Op die manier krijg je meteen een idee van het ruimtelijk gevoel en de materialen die we gebruiken, zodat je vol vertrouwen kunt meewerken aan de realisatie van je droomproject.

Ben je benieuwd geworden naar ons werk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze aanpak van jouw (hospitality) project. We staan klaar om je te helpen en samen iets buitengewoons te creëren.Benieuwd? Contacteer ons voor meer info over onze aanpak van jouw (hospitality) project.Ook beter
opge-merkt
worden?

Contacteer ons vandaag nog.

Kopje koffie?                 Of liever een wijntje?