none

Max Wezemaal

ARCHITECTUUR
BRANDING
Jaar 2023
Klant YOBO Real Estate
Type Residentieel
Omschrijving 20 nieuwbouw appartementen
Locatie Wezemaal, België

Welkom bij woonproject 'Max', 20 nieuwbouw appartementen die uitkijken op een groene parktuin. FRAGMAT zette zijn schouders onder de architectuur van het volledige project, en verzorgde hiernaast ook de branding.


Dit unieke project stond aan de basis van een mooie samenwerking met YOBO Real Estate, waarbij we steeds streven naar hoogwaardige woningen die passen bij de behoeften en wensen van toekomstige bewoners. In aanvulling ontwikkelden we een identiteit die 'Max' weerspiegelt, van logo tot huisstijl.


"Als God in Wezemaal."


Het logo van 'Max' is geïnspireerd op een koffieboon, aangezien het Max Havelaer plein waar het project zich situeert genoemd is naar de koffiehandelaar. 

De huisstijl van 'Max' is consistent doorgevoerd in alle communicatiemiddelen, van de website tot de brochure en het reclamemateriaal. Het lettertype dat we hebben gekozen is modern en leesbaar, met een vleugje elegantie. Het kleurenpalet omvat frisse en natuurlijke tinten, zoals groen en wit, die de verbinding met de groene parktuin benadrukken en een gevoel van rust en harmonie creëren.

Bij FRAGMAT geloven we dat een sterke branding essentieel is om een succesvol woonproject te creëren. Door middel van doordacht ontwerp en consistent gebruik van naam, logo, lettertype en kleuren, kunnen we een onderscheidende identiteit creëren die blijft hangen bij potentiële kopers en bewoners.


Jouw stukje Provence in eigen land.


Als architectenbureau hechten we veel waarde aan het creëren van een leefomgeving die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel, duurzaam en comfortabel. Bij het ontwerpen van nieuwbouwprojecten van deze omvang, zoals woonproject 'Max', doorlopen we een zorgvuldig proces om ervoor te zorgen dat elk aspect voldoet aan hoge standaarden en verwachtingen.

Ons team begint met een grondige analyse van de locatie en de omgeving. We bestuderen de natuurlijke elementen, de infrastructuur en de bestaande architectuur in de buurt. Dit stelt ons in staat om een ontwerp te creëren dat harmonieus opgaat in de omgeving en tegelijkertijd een eigen identiteit heeft.


Vervolgens gaan we aan de slag met het creëren van gedetailleerde ontwerpen en plattegronden voor de appartementen en de gemeenschappelijke ruimtes. We houden rekening met aspecten zoals optimale indeling, gebruik van natuurlijk licht, ventilatie en privacy. Daarnaast besteden we aandacht aan de keuze van materialen en afwerkingen die zowel duurzaam als esthetisch verantwoord zijn.

Tijdens het hele ontwerpproces houden we nauw contact met de opdrachtgever om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke ontwerp voldoet aan hun verwachtingen. We luisteren naar hun feedback en maken eventuele aanpassingen waar nodig, met als doel een resultaat te leveren dat volledig voldoet aan de wensen van de toekomstige bewoners.Construction: ongoing

Ook beter
opge-merkt
worden?

Contacteer ons vandaag nog.

Kopje koffie?                 Of liever een wijntje?