none

We Build It

BRANDING
Jaar 2023
Klant We Build It
Type Branding

We build your branding


Eén van de centrale elementen van de branding van 'We Build It' is het logo, wat ontworpen is met oog op de essentie van het bouwbedrijf. Het bestaat uit twee gestapelde bakstenen, die de basis vormen van elk bouwproject. Deze gestapelde bakstenen lijken opengevouwen te worden, waardoor de letter 'W' tevoorschijn komt. Dit symboliseert de kracht en het vakmanschap van 'We Build It' bij het realiseren van bouwprojecten, en is een verwijzing naar de 'W' van 'We (Build It)'


Bij het ontwerpen van de branding voor 'We Build It' hebben we ons gericht op het creëren van een merk dat complementair is met hun diensten. Ons brandingproces begint steeds met het verkennen van verschillende concepten en ideeën die aansluiten bij de visie en waarden. Hierna werken we verschillende voorstellen uit, waarbij we rekening houden met de specifieke behoeften en wensen.


Verder hebben we aandacht besteed aan de kleuren en typografie die het merk van 'We Build It' versterken. We hebben een kleurenpalet ontwikkeld dat zowel kracht als betrouwbaarheid uitstraalt. De gekozen kleuren benadrukken de robuustheid van het bouwproces en roepen vertrouwen op bij potentiële klanten. Het gebruik van passende lettertypes draagt bij aan een consistente en herkenbare merkuitstraling.

Of u nu een woning wilt bouwen, een renovatieproject wilt starten of een commercieel pand wilt laten ontwikkelen, 'We Build It' staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Hun branding is een weerspiegeling van de toewijding aan vakmanschap, betrouwbaarheid en het leveren van uitstekende bouwdiensten.

Bouwprojectje? They build it!Ook beter
opge-merkt
worden?

Contacteer ons vandaag nog.

Kopje koffie?                 Of liever een wijntje?