none

Move Me Pilates Studio

BRANDING
INTERIEURONTWERP
Jaar 2022
Klant Move Me
Omschrijving Pilates Studio
Locatie Bekkevoort, België


Bij het ontwerpen van de branding hebben we ons laten inspireren door de vloeiende bewegingen van pilates en de rustgevende sfeer die de studio wilde creëren. Het logo van Move Me straalt elegantie en gratie uit, die de balans en harmonie van pilates vertegenwoordigen. Tegelijkertijd wilden we de kracht en stabiliteit van de oefeningen benadrukken. Het resultaat is een logo dat zowel dynamiek als statigheid uitstraalt, waardoor de veelzijdigheid van pilates wordt benadrukt. Het interieur van Pilates Studio 'Move Me' werd geïnspireerd door het element aarde. We kozen voor een palet van aardse tinten en zachte kleuren met lichte texturen, om een rustgevende en natuurlijke sfeer te creëren. De bestaande technieken zijn behouden gebleven en werden verwerkt in de houten banden.

Het interieurontwerp weerspiegelt de kernwaarden van de studio: oprechtheid, optimisme en puurheid. De afwezigheid van raamopeningen zorgt voor een intieme sfeer en natuurlijke materialen, zoals hout, worden gecombineerd met zachte stoffen en planten, waardoor een harmonieuze en rustige sfeer ontstaat.


Het logo is ontworpen met het oog op zowel de kernwaarden van de studio als de pilatesoefeningen zelf. Als leuke extraatje kun je in de 'O' van het logo een bekende pilateshouding ontdekken. 

Onze brandkleuren zijn zorgvuldig gekozen om de essentie van de studio en het element aarde te weerspiegelen. Zachte, aardse tinten zoals warm bruin, zacht groen en licht beige creëren een kalmerende en uitnodigende uitstraling. Deze kleuren vormen de basis van Move Me en dragen bij aan de rustgevende en evenwichtige ervaring die je hier kan ervaren.


Are you ready to (be) move(d)?Ook beter
opge-merkt
worden?

Contacteer ons vandaag nog.

Kopje koffie?                 Of liever een wijntje?