none

Perid’O

ARCHITECTUUR
Jaar 2023
Klant YOBO Real Estate
Type Residentieel
Omschrijving uitvoering 15 nieuwbouw appartementen
Locatie Tremelo, België

FRAGMAT is verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van de bouwwerken, waarbij we de bouwtechnische uitvoering, de technieken en de afwerkingsfase van het bouwproject beheren. Hierbij streven we steeds naar een optimale communicatie met zowel de bouwheer als de hoofdaannemer en zijn onderaannemers. Alvorens te starten met de uitvoeringswerken, is een goede voorbereiding van het uitvoeringsdossier “key”.

Dit start met de opmaak van uitvoeringsplannnen, meetstaten en bestekken. We staan in voor de werfopvolging van de werkzaamheden, steeds in samenwerking met de projectleider van de hoofdaannemer die tevens mee instaat voor de coördinatie van het bouwproject. Als architect zien we erop toe dat het project gebouwd wordt volgens de afgeleverde vergunning en alle bijhorende goedkeuringen.


In hartje Tremelo kan je Perid'O terugvinden,een project bestaande uit 15 nieuwbouwappartementen uitgevoerd door FRAGMAT. Perid'O biedt een duurzaam, kleinschalig en hoogwaardig woonaanbod.


Tijdens de werffase controleren we de grondwerken, het uitzetten van de bouw, uitvoering van de fundering, de ruwbouw- en dakwerken, de plaatsing van het buitenschrijnwerk en de afwerking. Nadien zal ook de buitenaanleg in samenspraak met de aannemer gecoördineerd worden.

Tot slot volgt een kwaliteitscontrole en oplevering. We voeren controles uit om te garanderen dat het project voldoet aan de kwaliteitsnormen en bouwvoorschriften. Na goedkeuring kan het project worden opgeleverd aan de eigenaars/bewoners.Ook beter
opge-merkt
worden?

Contacteer ons vandaag nog.

Kopje koffie?                 Of liever een wijntje?